Tiimivalmennus, Everything DiSC

Everything DiSC -analyysi ja -profiili

Avain toimivaan yhteistyöhön

Miksi DiSC?

Alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili, Everything DiSC® Työyhteisö -profiili sanoittaa erilaisuutta tehokkasti. Se auttaa tunnistamaan erilaiset toimintavat ja mukauttamaan toimintatapaa tilanteen vaatimalla tavalla.

Luottamus ja kommunikaatio

Sitoutuminen, vastuullisuus ja itseohjautuvuus edellyttävät syvempää ihmistenvälistä yhteyttä, mikä mahdollistaa mm. aidon luottamuksen ja rakentavan haastamisen.

Aito luottamus rakentuu autenttisuuden, haavoittuvuuden varaan. Se edellyttää, että osapuolet tuntevat toisensa, mikä on mahdollista vain oman elämän jakamisen ja asioiden yhteiseksi tekemisen kautta. Lue lisää luottamuksesta ja avoimuudesta…

Tiimivalmennus, Everything DiSC

Kolme kriittistä taitoa

... vuorovaikutuksen mukauttaminen, johtamistavan valinta ja konfliktikyvykkyys.

Kolmannen sukupolven DiSC-profiili

Kolmannen sukupolven Everything DiSC -tuoteperhe näki päivänvalonsa vuonna 2009, jolloin julkaistiin Everything DiSC -työyhteisöprofiili liitteineen. Uusi työyhteisöprofiili hyödyntää niin sanottua Circumplex-mallia, jonka juuret juontajat myös pitkälle, aina 1950-luvulle saakka. Nykytutkimuksen valossa circumplex-mallilla on vahva tutkimusperusta.

Katso video

Moderni työkalu

Alkuperäistä DiSC-mallia on tutkittu jo yli 50 vuoden ajan. Sinä aikana se on kehittynyt valtavasti, eikä kyse ole enää vain neljästä tyylistä tai neljästä väristä.

Uusi, kolmannen sukupolven DiSC-analyysi hyödyntää modernia psykometriikkaa, mikä tarkoittaa mm. adaptiivista mittausmenetelmää ja pitkälle kehittyneitä algoritmeja.

Miten voimme palvella?

Sami Jalonen

Sami Jalonen

Ota yhteyttä sähköpostilla: sami.jalonen@palvelija.fi tai soittele: 0400-605225.