Valmentajat

Nöyrällä asenteella ja kokemuksen
tuomalla rohkeudella.

Tiimivalmennus, Palvelija Taneli Hassinen

Taneli Hassinen

040 504 3321‬
taneli.hassinen@palvelija.fi

Taneli Hassinen sparraa johtajia ja heidän tiimejään kommunikoimaan eri konteksteissa, myös kriisitilanteissa. Hän on sanoittanut viestintäjohtajana kolmen pörssiyhtiön strategiaa, kahdessa johtoryhmän jäsenenä.

Tiimivalmennus, Palvelija Sami Jalonen

Sami Jalonen

0400 605 225
sami.jalonen@palvelija.fi

Sami Jalonen on mediataustainen organisaatioiden kehittäjä. Hän on tehnyt koko uransa ajan töitä vahvojen persoonien kanssa toimien mm. radioiden ohjelmajohtajana, toimitusjohtajana ja yritysvalmentajana.

Pasi Lehtimäki

Pasi Lehtiniemi

050 515 1773‬
pasi.lehtiniemi@palvelija.fi

Pasi Lehtiniemi muuttaa strategiapuheet strategiateoiksi. Kokeneena liiketoiminnan kehittäjänä ja tilanteen mukaisen johtamisen valmentajana hän on sparrannut tuhansia johtajia uudelle tasolle. Tulokset puhuvat puolestaan.

Eero hietala

‭050 368 2818‬‬
eero.hietala@palvelija.fi

Eero Hietala, useita media-alan yrityksiä luotsannut innovaattori, auttaa johtajia löytämään strategian ja siihen tarkoitukseen toimivan tarinan. Hänen kädenjälkensä ulottuu lukuisista TV-sarjoista kansainvälisiin yrityskauppoihin.

Pertti Kaijasilta

040 701 2607‬
pertti.kaijasilta@palvelija.fi

Pertti Kaijasilta, digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, tarjoaa apuaan muuttuvan maailman haasteisiin, joissa markkinoinnin ja viestinnän johtaminen sekä strategioiden valinta ovat ratkaisevissa rooleissa.